T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Hasan Paşa İlkokulu

Hasan Paşa İlkokulu

Telefon
02163772106
Belgegeçer
02163772135
WEB
https://hasanpasailkokulu.meb.k12.tr
Adres
Yakakent Caddesi No 3 Yakacık Kartal İSTANBUL
Vizyon
Türk milli eğitiminin genel amaçları doğrultusunda; *Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sorumluluğunun bilincinde, yaratıcı, insan haklarına saygılı, evrensel değerlere sahip, iyi vatandaşlar yetiştirmek. *Sosyal, düşünen, sorgulayan, eleştiren ve ülke sevgisiyle dolu öğrenciler yetiştirmek. *Sosyal ve kültürel faaliyetlerle eğitimin kalitesini yükseltmek. *Teknolojik yeniliklerden yararlanarak çağın gereklerine uygun eğitim öğretim ortamı hazırlamak. *Öğrenciyi merkez alan demokratik bir eğitim öğretim anlayışı uygulamak. *Okuldaki eğitim faaliyetlerini okul dışına taşıyabilmek. *Öğrenci, veli ve çalışan memnuniyetini en üst düzeye ulaştırmak.
Misyon
Okulumuzdaki bütün öğrencilerin Milli Eğitim temel ilkeleri ve amaçları doğrultusunda öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak iyi yetişmelerine fırsat tanıyarak; okul-aile işbirliği içerisinde eğitimin kalitesini yükseltmek ve öğrencilerimizi günümüzün gelişen şartlarına uyumlu iyi ve sağlıklı düşünen, kendine güvenen başarılı bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
Adıgüzel Vakıf Okullarının düzenlediği il çapındaki resim yarışmasında birincilik. Kutlu Aktaş İlkokulunda düzenlenen Satranç Turnuvasında birinci sınıflar kategorisinde birincilik. Kartal Çocuk Oyunları Turnuvasında üçüncülük. Etik konulu resim yarışmasında birincilik. Atık ambalaj kutusu toplama yarışmasında ikincilik.
Öğretmen :37
Öğrenci :714
Derslik :28
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5050
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler
09:00 / 14:30
Isınma
Doğalgaz/Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Kadıköy Yönünden 21U,16U Minibüs ile Kadıköy Uğur Mumcu Minibüsleri Kartal Yönünden Yakacık´tan geçen tüm araçlar,Sultanbeyli Sancaktepe tarafından Yakacık´tan geçen tüm araçlar ,Pendik´ten Yakacık Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinden geçen minibüsler ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine 7km.Uzaklıkta. İl Merkezine 20km.Uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır