T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Hasan Paşa İlkokulu

Murat KORKMAZ - Okul Müdürü

 16/08/1976’da Ordu ili Ünye ilçesinde dünyaya geldim. İlkokul eğitimini İstanbul-Kadıköy Acıbadem Dr.Sadık Ahmet Darga İlkokulunda, Ortaokulu Ümraniye Ortaokulunda okuduktan sonra Lise eğitimini de Ümraniye Lisesinde tamamladım. Üniversite eğitimimi İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’nde tamamlayıp,Marmara Üniversitesi’nden de Sınıf Öğretmenliği Sertifikası alarak 1999 yılında İstanbul Sultanbeyli Merkez İlkokulunda Sınıf öğretmeni olarak göreve başladım.

 

2022 yılında Maltepe Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimimi tamamlamış olup, biri ulusal biri de uluslararası hakemli dergide olmak üzere yayınlamış iki adet makale çalışmam bulunmaktadır.

 2005 – 2011 yılları arasında İstanbul Ümraniye Ş.Ö Yasemin Tekin İlkokulu/Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı görevinde bulundum. 2011 yılı  Haziran ayında  İstanbul Sultanbeyli Atatürk İlkokulu/Ortaokuluna Müdür olarak atandım. Okulun dönüşüm süresince ortaokula dönüşüm işlerini yaparak 2014 Aralık ayında İstanbul Sultanbeyli Akşemsettin İlkokulu/Ortaokuluna Müdür olarak atandım.2023 Temmuz ayında bu  okuldaki görev süremin bitmesi nedeniyle İstanbul Kartal Hasanpaşa İlkokuluna Müdür olarak atandım.31/07/2023 tarihinde bu okuldaki görevime başladım.

Bir kız bir erkek  olmak üzere iki çocuğum bulunmaktadır.